Vaig néixer el 24 de setembre de l’any 1987 a Calella.

Ballant des de petita, quan vaig acabar el Grau Professional de Dansa Clàssica vaig marxar a València. Primer amb una beca i una mica més tard amb un contracte. Allà vaig formar part com a ballarina del Projecte Pedagògic d’Alicia Herrero, «Los Cascanueces de Xàtiva». Poc després per altra beca vaig conèixer el conservatori Superiror Maria de Àvila de Madrid. Inspirada allà, vaig fer les proves d’accés a l’Institut del Teatre per Pedagogia de la dansa, vaig anar apta i vaig acabar el primer cicle dels estudis superiors. Vaig descobrir el món de la docència en 2007 i des de llavors gaudeixo aprenent de compartir ensenyant el que ha estat i és la meva passió en forma de les disciplines de clàssic i contemporani.

En el meu afany d’intentar aportar un granet de sorra per fer una mica més propera la gran desconeguda al món de l’art, La Dansa, vaig fundar una petita associació Tres al Cub per a la programació de dansa en escena amb el suport de l’Ajuntament de Calella.

A dia d’avui a Pineda, continuaré pas a pas treballant per donar el millor de mi mateixa.