L’escola de dansa Pas a Pas ha nascut amb el propòsit de ser un espai creatiu de la disciplina de la dansa.

La base de l’escola són la disciplina de la tècnica clàssica i la tècnica contemporània. Fomentant des del principi la proximitat i naturalitat de la dansa en el desenvolupament infantil, partim del treball de dansa creativa, on la musicalitat, la mobilitat i la imaginació son la base.

L’escola aposta per la individualitat en tots els aspectes físics i artístics. Pretenem treballar per potenciar les qualitats innates de cadescun dels alumnes i ajudar dins de les possibilitats en els seus punts febles.

L’aprenentatge de la dansa pot ser apassionat i divertit dins de la seva disciplina, contribuint en el creixement personal de l’alumne amb valors com la capacitat de sacrifici, el coneixement d’un mateix, la cura de la salut, entre uns altres. Creixer en un entorn cultural ensenya a relacionar-se en la vida amb una sensibilitat especial.

AÍDA DEL CID HARO
(24-09-1987)
  • Grau profesional en dansa clàssica
  • Treball com a ballarina profesional dins del projecte pedagògic de Alicia Herrero en “Los Cascanueces de Xàtiva”
  • Apta en les proves d’accés per a estudis superiors de pedagogía de la dansa al Institut del Teatre – Primer cicle acabat
  • Exercint en docència de la dansa des de 2007 en especialitat de clàssic i contemporan
  • Presidenta fundacional de l’associació sense ànim de lucre per les arts escèniques “Tres al Cub” (ajuntament de Calella)